Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget HTML #1

Icloud E Posta Adresi Değiştirme

Başka bir e-posta Ekle İletişim bilgileri penceresinin E-posta adresleri bölümünde altından dokunun. Apple ID email adresi nasıl değiştirilir.


Icloud Official Apple Support Iphone Iphone 4s Ipad Mini

Kullanmak istediğiniz e-posta adresini girin.

Icloud e posta adresi değiştirme. ICloud Mail kullanırken hangi adreslerden e-posta göndermek istediğinizi adres listesinden seçin. E-posta Hesap özelliklerinizde erişmek için aşağıdaki adımları kullanın. On iCloud penceresinden üstten adınıza dokunun.

İCloud IOS cihazınız üzerinden e-posta adresi değiştirme hakkında bir göz atalım. PC Macte iCloud e-postasını sıfırlama. Instagramda e-posta adresinizi değiştirmek için yapmanız gerekenle.

Posta sekmesinde mevcut e-posta hesabınızı tıklatın ve sonra Özellikleri tıklatın. Açık koyma üstünde senin iPod iPad ya da iPhone. Hesap bölümünde Düzenleyi seçin.

Daha sonra açılan ekranda bulunan Apple Kimliğinin altındaki Değiştir butonuna basıyoruz ve Apple Kimliğimize yeni bir e-posta adresi tanımlaması yapıyoruz ve Bitti butonuna basıyoruz. E-posta Adresi ve E-posta Adresini Onayla alanlarında e-posta adresini değiştirin ve her iki alana da aynı adresin girilmesine dikkat edin. Gönderen Apple Kimliği penceresinde dokunun İletişim Bilgileri.

ICloud ir pakalpojums kas ieviesta ar Apple lai vairāk viegli dalīties ar iOS ierīcēm. ICloud Mailde kenar çubuğundaki Eylem açılır menüsünden Tercihleri seçin. Gelişmiş posta kutusu ayarlarını görmek için iletişim kutusunu aşağı kaydırmanız gerekebilir.

E-posta adresinizin yanındaki Düzenleyi seçin. YouTubeda e-posta adresinizi değiştirmek istiyorsanız Google Hesabınızın e-posta adresini değiştirme talimatlarını uygulayın. Başka bir Google Hesabı tarafından kullanılmayan bir e-posta adresi seçin.

Veya yepyeni bir iCloud E-postasıyla başlamak için Birleştirme seçeneğini belirleyebilirsiniz. Bu makaleyle ilgili geri bildirim gönderin. Seçilen adresler yeni bir ileti oluşturduğunuzda Kimden açılır menüsünde görüntülenir.

Bu adrese bir doğrulama e-postası gönderilir. Videos you watch may be added to the TVs watch history and influence TV recommendations. İCloud e-posta adresimi başka bir şeyle değiştirdiğimde işe yaradı.

6 İCloud Safari verilerinizi ve kişilerinizi yeni iCloud E-posta hesabıyla birleştirmek için Birleştir e hafifçe vurun. Seçtiğiniz iCloud e-posta adını değiştirinfarklı bir şey bu yüzden e-posta korumalı ise e-posta korumalı ise deneyin Benim için seçtiğim e-posta adresi zaten alınmış ve kullanımdayken hata oldu. Posta kutusu eşitleme ayarlarını değiştir Gelişmiş posta kutusu ayarlarını seçin.

If playback doesnt begin shortly try restarting your device. Apple ID penceresinden İletişim bilgileri dokunun. Kolayca gibi e-posta adresinizi e-posta hesabı bilgilerinizi değiştirme ve görünen ad.

Use your Apple ID or create a new account to start using Apple services. ICloud tercihlerini açın Maili seçin ve ekrandaki yönergeleri izleyin. Apple Kimliğiniz olarak kullanmak istediğiniz e-posta adresini seçin.

Bu işlemlerin ardından e-posta adreslerimize işlem değişikliği teyit e-postası. IPhoneunuzun Ana ekrandan gidin Ayarlar iCloud. Ayarlar adınız iClouda gidin Mail.

Kā mainīt iCloud e-pasta adresi. Düzenlemek istediğiniz e-posta adresinin altında E-posta Adresini Değiştiri seçin ardından yeni adresi girin. Diğer nedenler için iCloud e-posta adresi değiştirmek olasıdır belki kesmek ya da belki birileri yanlışlıkla e-posta adresini ya da başka herhangi gelişigüzel bir neden silindi olmasıdır.

ICloud hesabı e-postası nasıl değiştirilir. Sadece e-posta adresini değiştirmek veya kilitlemek ve telefonunuzu silebilirsiniz yerden iCloud web sayfasını açabilirsiniz. Takma ad tercihlerini değiştirme.

Hesap ayarları iletişim kutusunu görüntülemek için güncel olan hesabı seçin. Adresler listesinden iCloud Mailde e-posta göndermek istediğiniz adresleri seçin. Apple Kimliğini Değiştiri seçin.

Tas vienmēr pārliecinieties ka jums ir visnozīmīgākā lietas piemēram kontakti piezīmes apps dokumenti un fotogrāfijas neatkarīgi no tā neatkarīgi no ISP ierīci izmantojat jaunāko versiju. E-posta adresinizin değiştirildiğini ve bir doğrulama e-postası gönderildiğini onaylayan bir sayfaya yönlendirilirsiniz. Apple Kimliğinizi üçüncü taraf bir e-posta adresiyle değiştirdiyseniz doğrulama kodu için e-postanızı kontrol edip kodu girin.

Hesabınız için yeni e-posta adresini girin. İCloud hesabınızın ismine dokunabileceğiniz Ayarlar iCloud a gidin. Kanalınız bir Marka Hesabına bağlıysa kanal sahiplerini ve yöneticilerini değiştirebilirsiniz.

Altından E-POSTA ADRESLERİ bölümünde İletişim Bilgileri penceresinde dokunun Başka E-posta Ekle. Aþaðýya ilerleyin ve iCloud dokunun. Ardından Varsayılan bir adres ayarla açılır menüsünü tıklayın ve genelde kullandığınız adresi seçin.

5 İClouda geri dönün ve yeni bir iCloud E-posta hesabına giriş yapın. Ardından Kaydet seçeneğini tıklatın. İCloud pencerenin üst senin adına dokunun.

Apple IDden İletişim Bilgileri ni seçin ve iCloud hesabı E-postasını değiştirmek için Başka Bir E-posta Ekle ye dokunun. Araçlar menüsünde Hesapları tıklatın. E-posta adresi penceresindeki kullanılabilir alanında yeni bir kullanılmayan e-posta adresi yazın ve bitmiş sağ üst köşeden dokunun.

IOS aygıtınızda iOS 103 veya sonraki sürümleri. Bu video rehberde sizlerle birlikte Instagram serisine devam ediyoruz. Ayarlar iClouda gidin Maili açın ve ekrana gelen talimatları izleyin.

Ekranın altındaki kaydırma ve Oturumu Kapat düğmesine dokunun. Sign in to iCloud to access your photos videos documents notes contacts and more. Geri bildirim sağlamak için bir bölüm seçin.

Varsayılan bir adres ayarla açılır menüsünden genellikle kullandığınız adresi seçin.


Iphone Mail E Hotmail Gmail Yahoo Nasil Eklenir Teloji Blog Iphone Uygulamalar


Change The Default Email Address On The Iphone And Ipad Osxdaily


How To Change An Icloud Email Address Through Apple Id


Invalid Email Notice On Iphone Apple Community


How To Change An Icloud Email Address Through Apple Id


Remove Unwanted Email Address Associated With Apple Id Ask Different


Posting Komentar untuk "Icloud E Posta Adresi Değiştirme"